CA | ES | EN
 

 

veure mapa  
Tren directe de Barcelona cada 10 minuts. En l'estació de Sants agafar el metro, linea 3, color verd, direcció Montbau, finsla parada de Liceu. Pujar pel carrer Ferran fina la Plaça Sant Jaume. Des d'allà agafar el carrer Ciutat fins la Plaça Regomir, el hostal està en aquesta plaça, i s'entra pel carrer Calella o també es pot arribar fent trasbordament a la linea groga (L4) fins la parada de Jaume I ( més aprop). Agafar el carrer Jaume I fins la Plaça Sant Jaume, Des d'allà agafar el carrer Ciutat fins la Plaça Regomir, el hostal està en aquesta plaça, i s'entra pel carrer Calella.

 

Sortida 21 de la Ronda Litoral, pujar pel carrer Via Laietana i girar a l’esquerra pel carrer Jaume I. Continuar fins a la Plaça Sant Jaume i un cop allà, girar pel primer carrer de l’esquerra, el carrer Ciutat. Continuar fins a la Plaça Regomir, on es troba l’hostal. Te l’entrada pel carrer Calella.
El difícil estacionar el cotxe a la Plaça Regomir davant de l’hostal, per això li recomanem deixar el cotxe en un parking que hi ha al carrer Ciutat, abans d’arrivar a l’hostal, i fer la resta del trajecte a peu (són dos minuts).

 

L’hostal està situat en una plaça tranquila, en ple centre històric de Barcelona, just darrere de la Plaça Sant Jaume. Es pot arrivar passejant a la majoria de centres d’interés cultural i de oci, com Les Rambles, El Liceu, La Catedral, El Museu Picasso, El Museu d’Història de la Ciutat, i el Port Marítim entre d’altres.
Està ben comunicat per transport públic. L’estació de metro més propera es "Jaume I", del a linea 4, o "Liceu", de la línea 3.